کسب رتبه‌های اول و سوم در چهارمین کمپ آموزشی رویداد نما توسط تیم‌های زیست بوم دانشگاه بیرجند

رویداد نما با هدف جذب جوانان نوآور به سمت مشارکت اجتماعی در قالب سلسله بوت‏کمپ‏‌های مسئله تا ایده، در پنج پهنه‏‌ جغرافیایی مختلف كشور اجرا می‌شود. چهارمین کمپ آموزشی این رویداد در پهنه شرق و جنوب شرق کشور، از یکم تا سوم آبانماه 1402 به میزبانی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این رویداد ۱۴ تیم از استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، یزد، فارس و بوشهر در شهر چابهار به ایده‌پردازی پرداختند که در اختتامیه این رویداد، واحد تیمی‌نو از دانشگاه بیرجند با موضوع مسیر هم آفرینی، به مديريت آقای حجت فنودی رتبه اول را کسب کرد. تیم چرخه سبز از دانشگاه بیرجند نیز با موضوع مشارکت اجتماعی پیرامون کاهش پدیده زباله گردی به مدیریت اقای مرتضی تقی نژاد، رتبه سوم این رویداد را به دست آورد.