حضور دانشجویان دانشگاه بیرجند در تیم‌های برتر استارتاپ ویکند خشت اول

رویداد ملی استارتاپ ویکند صنعت ساختمان (خشت اول) در تاریخ 17 آبانماه 1402 در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیرجند افتتاح شد.

در روز اول این رویداد، 100 شرکت کننده از رشته‌های عمران، مکانیک، معماری و شهرسازی به بیان 41 ایده پرداخته که در پایان 10 ایده برتر انتخاب شدند. در روز دوم این رویداد نیز با تشکیل ده تیم، رقابت دانشجویان شروع شد که در پایان تیم‌های افتر بیم و سپندا، به ترتیب رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند. تیم‌های آزکا و آرشینو نیز رتبه سوم مشترک را به دست آوردند.

دانشجویان شهرسازی و عمران دانشگاه بیرجند در این استارتاپ حضور فعال و پررنگی داشته و توانستند در تیمهای منتخب حضور داشته باشند. آقای حسین شنیوری دانشجوی مهندسی مکانیک و مسلم محمدی دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بیرجند در تیم سپندا موفق به کسب رتبه دوم شده و خانم غزل خسروی دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بیرجند نیز عضو تیم منتخب سوم این رویداد بودند.

مراسم اختتامیه این رویداد و تقدیر از تیم‌های برتر نیز در 19 آبان‌ماه 1402 برگزار شد.