برگزاری کمیته حمایت‌های مالی از فناوران خراسان جنوبی

کمیته حمایت‌های مالی و پشتیبانی از فناوران خراسان جنوبی در اول آبان ماه 1402 با هدف ارزیابی و تصمیم‌گیری در خصوص ارائه تسهیلات بنیاد برکت به جمعی از فناوران متقاضی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در سالن جلسات پارک علم و فناوری استان برگزار گردید.

در این کمیته که با حضور آقای دکتر خراشادی زاده (معاون پارک علم وفناوری استان)، آقای مهندس هشیارمقدم (مدیر مراکز رشد استان)، خانم مهندس هاشمی (سرپرست امور موسسات استان)، آقای دکتر ضیائی (مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه)، خانم فرناز شهپر (کارشناس مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه) و آقای دکتر سعادت فر (مدیر توسعه فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند) به عنوان ارزیابان برگزار گردید، 5 تیم متقاضی تسهیلات در حوزه IT مورد ارزیابی قرار گرفتند.

واحدهای پیشگامان جغرافیای مالی، ناو سیستم باقران، فراداده رستا، دستگاه مانیتورینگ اتاق سرور و متالینگو در این جلسه به معرفی واحدهای خود پرداخته و نیازهای اساسی جهت پیش‌برد اهداف خود را بیان کردند. با بررسی‌های انجام شده توسط کمیته ارزیاب، در خصوص ارائه تسهیلات بنیاد برکت به این واحدها تصمیم‌گیری خواهد شد.