برگزاری کارگاه آموزشی "چگونه دانش بنیان شویم"

کارگاه چگونه دانش‌بنیان شویم، با تدریس آقای سید حسام الدین هاشمی (مسئول دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان جنوبی) در روز سه‌شنبه 19 دیماه 1402 در محل کافه برکت ساختمان مانا 1 دانشگاه بیرجند برگزار شد.

جلسه راهنمایی و مشاوره در خصوص نحوه اخذ مجوز دانش بنیان برای شرکت ها و واحد های مستقر در مرکز نوآوری دانشگاه بیرجند و پارک علم و فناوری برگزار شد. در این دوره کوتاه مدت که در محل ساختمان مانا ۱ دانشگاه بیرجند برگزار شد، شرکت ها و واحد های فعال در پارک علم و فناوری و دانشگاه بیرجند حضور داشتند. در این جلسه نحوه اخذ مجوز دانش بنیان ، معیار های ارزیابی دانش بنیان ، انواع شرکت های دانش بنیان و تسهیلات قانونی برای شرکت های دانش بنیان معرفی و شرح داده شد. در پایان نیز پرسش و پاسخ حاضرین در جلسه در خصوص دانش بنیان و دریافت مجوز دانش بنیان انجام شد.