برگزاری پیش رویداد جذب ایده فناوری‌های حوزه آب

در پیش رویداد جذب ایده فناوری‌های حوزه آب، علاقه‌مندان به ثبت ایده و تشکیل واحد‌های نوآور  حضور پیدا کردند تا با ماهیت واحد‌های نوآور و همچنین مزایا و محاسن تشکیل آنها آشنا شوند.
در ابتدای این جلسه دکتر ضیایی، مدیر زیست بوم نوآوری، فناوری و کار آفرینی دانشگاه بیرجند ضمن خوش آمدگویی به حضار از اهداف تشکیل این نهاد در دانشگاه بیرجند و همچنین روند لازم برای ثبت شرکت‌های زیر مجموعه مرکز نوآوری دانشگاه بیرجند نکاتی را بیان کرد.

در ادامه مهندس هوشیار مقدم از طرف پارک علم و فناوری استان در فضایی صمیمی و همراه با پرسش و پاسخ اقدام به بیان نکات مرتبط با شرکت‌های دانش بنیان و مزایای آنها داشت. در این بین علاقه مندان پرسش های مرتبط خود را در این خصوص بیان کردند.
در انتهای این جلسه نیز واحد نوآور هورویدا که فرآیند ثبت دانش بنیان شدنش را سپری می‌کند، در خصوص دستاورد علمی خود که در خصوص تسویه پساب خانگی است، نکات فنی و علمی را بیان کردند.