برگزاری جلسه شورای راهبردی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند

جلسه شورای راهبردی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در روز یکشنبه 27 اسفند ماه 1402 در محل سالن کنفرانس ساختمان مانا 2 برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، مهندس جعفری (کارشناس مرکز نوآوری) به ارائه گزارش اقدامات زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در سال 1402 پرداخته و سپس سین برنامه‌های رویداد ملی استارتاپ ویکند زرناب را برای حاضرین در جلسه تشریح کردند. ارائه تفاهم نامه خانه خلاق با شرکت توسعه اقتصاد آرتان شریف (از شرکت‌های مستقر در زیست بوم دانشگاه) و بحث و بررسی در مورد رشد ایده نوآورانه کسب و کار در مرکز نوآوری دانشگاه از سایر مباحث مطرح شده در این حلسه بود.
در پایان این جسه نیز به رسم ادب، از زحمات دو ساله‌ی مهندس صادق جعفری در پیشبرد اهداف زیست بوم دانشگاه تقدیر شد.