برگزاری اولین جلسه کمیته اجرایی زرناب در سال 1403

اولین جلسه کمیته اجرایی استارتاپ ویکند زرناب با حضور دکتر ضیائی مسئول مرکز نوآوری و شتاب دهی دانشگاه، دکتر نوعی، مسئول هسته کارآفرینی دانشکده کشاورزی، مهندس شورستانی منتور مرکز و کارشناسان زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، در روز شنبه مورخ 18 فروردین ماه 1403 در محل ساختمان مانا 2 برگزار شد.

بحث و بررسی پیرامون نحوه ثبت نام در سایت استارتاپ، نهایی شدن پوستر و تیزر تبلیغاتی استارتاپ، تعیین زمان، مکان و مدرسین اولین پیش رویداد و کارگاه استارتاپ و جمع‌بندی در خصوص برگزاری پیش‌رویدادها تخصصی کسب و کار و کارگاه‌های تخصصی مرتبط با محصول زرشک از جمله مباحث اصلی برگزاری این جلسه بود.

شایان ذکر است که اولین پیش‌رویداد با عنوان خلاقیت و ایده‌پردازی با حضور مهندس شورستانی، در روز چهارشنبه 29 فروردین ماه 1403 ساعت 10 صبح در محل سال مهندس امینی ساختمان مانا 3 برگزار خواهد شد.