بازدید دانش‌آموزان دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی بیرجند (دوره اول) از نمایشگاه هفته پژوهش

به مناسبت هفته پژوهش، دانش آموزان پسر دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی بیرجند (دوره اول)، در روز چهارشنبه 15 آذرماه 1402 از نمایشگاه هفته پژوهش و زیست بوم دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

در این بازدید که از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه آغاز شد، دانش آموزان در سالن امید دانشگاه بیرجند حضور یافتند و به بازدید از آخرین دستاوردهای پژوهشی استان پرداختند. غرفه زیست بوم دانشگاه بیرجند که محصولات فناورانه این مرکز در زمینه‌های برق، مکانیک، عمران، معدن و کشاورزی با گواهی ثبت اختراع تایید شده را در دسترس بازدیدکنندگان گذاشته نیز میزبان این دانش آموزان بود. کارشناسان زیست بوم در این بازدید به معرفی مرکز مرکز نوآوری، رسالت این مرکز، و اهداف پیش روی آن برای دانش‌آموزان پرداختند و خواستار ایده‌پردازی و عملی کردن آنها شدند. ضمن اینکه این مجموعه قول همکاری  و حمایت در زمینه پرورش ایده‌ها و کمک به رشد و شکوفایی آنها را به دانش آموزان ایده‌پرداز داد.

در ادامه پرسش و پاسخ‌هایی در مورد اختراعات ثبت شده و نحوه ثبت آنها بین دانش آموزان و اعضای زیست بوم دانشگاه رد و بدل شد.