بازدید دانش آموزان مدرسه دکتر داریوش گنجی از زیست بوم دانشگاه

دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم مدرسه دکتر داریوش گنجی، در روزسه شنبه 23آبانماه 1402 از مرکز نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

در این بازدید که از ساعت 10 صبح روز سه شنبه آغاز شد، دانش آموزان در محل ساختمان مانا 2 حضور یافتند و آقای مهندس جعفری، ضمن عرض خیرمقدم و خوش‌آمدگویی به دانش‌آموزان و معلمان آنها، به‌طور مفصل در مورد مرکز نوآوری، رسالت این مرکز، و اهداف پیش روی آن برای دانش‌آموزان صحبت کردند.

در ادامه دکتر مهدی ضیایی، مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه در جمع دانش آموزان حضور یافت و با بیان ایده‌هایی که هم‌اکنون در مرکز نوآوری دانشگاه به ثمر نشسته‌اند، از دانش‌آموزان خواستند که روحیه‌ی ایده‌پردازی را در خود تقویت کرده و با شناخت دقیق مسائل، گام‌های محکمی در جهت عملی کردن ایده‌های خود بردارند. پرسش و پاسخ‌های جانبی حول شکل گیری ایده‌ها و نحوه به ثمر نشستن یک ایده نیز از بخش‌های پایانی این بازدید 2 ساعته بود.