معارفه دانشجویان جدیدالورود با هسته کارآفرینی دانشکده کشاورزی و شـرکت تـاوا جوانه

به مناسـبت هفته جهانی کارآفرینی، مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود با هسته کارآفرینی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیسـت و شـرکت تـاوا جوانه سبز بـا همکاری مربیان همتا روز یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ درسالن آمفی تئاتر پردیس کشاورزی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر اکبری (رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه)، دکتر ضیائی (مدیر مرکز شتابدهی)، مهندس شورستانی (منتور مرکز شتابدهی)، مهندس حسینی، دکتر نوعی و سایر اساتید دانشکده کشاورزی، میزبان دانشجویان این دانشکده بودند.

آشنایی با زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی وهسته کارآفرینی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،اصلی ترین بخش صحبتهای دکتر اکبری بود. آشنایی با شرکت تاوا جوانه سبز، شرکت تخصصی آموزش کشاورزی آشنایی با مربیان همتا پردیس کشاورزی و برگزاری کارگاه آموزشی مقدمه ای بر پول سازی از کشاورزی در ایران توسط سید امیرحسین حسینی از جمله برنامه‌های این مراسم بود.