دریافت مجوز کارگزاری سامانه نان (نظام ایده‌ها و نیازها) توسط دانشگاه بیرجند

سامانه نان به عنوان یکی از برنامه‌های مهم پیشنهادی دکتر زلفی گل، وزیر علوم،تحقیقات و فناوری جهت ثبت و نمایه سازی نیازهای مختلف جامعه و در نتیجه سوق دادن فعالیت‌های پژوهشی به سمت رفع نیاز ها و مشکلات جاری کشور ایجاد شده است

این سامانه شامل دو بخش "ثبت نیاز" و " ثبت ایده" بوده و در واقع پل ارتباطی بین ایده پرداز و جامعه و صنعت به شمار می‌رود. دانشگاه بیرجند توانسته است تأییدیه فعالیت به عنوان کارگزار نان را دریافت نماید. از این‌رو امکان ثبت ایده‌ها و پژوهش‌های مراجعه کنندگان وجود دارد.
پس از ثبت ایده و طی روال ارزیابی و داوری از سمت دبیرخانه نان، شرایط عقد قرارداد بین نیازپرداز و ایده پرداز مهیا خواهد شد.
بر این اساس پژوهشگران می‎‌توانند جهت ثبت ایده های خود به رابط سامانه نان (کارشناس مرکز نوآوری و شتابدهی) مستقر در ساختمان مانا 2 مراجعه نمایند یا با شماره 05631022126 تماس حاصل فرمایند.