برگزاری کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان

کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، در روز یکشنبه 20 اسفندماه 1402 و با سخنرانی آقای عبدالهی، رئیس گروه حسابرسی مالیاتی در محل سالن کنفرانس ساختمان مانا 2 دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این کارگاه که از طرف زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند برگزار شده بود، آقای عبدالهی به بیان اهداف قانونی پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان پرداختند و شفاف سازی اطلاعات اقتصادی، هوشمندسازی نظام مالیاتی، تبادل اطلاعات بین مودیان و سازمان امور مالیاتی و افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق جلوگیری از فرار مالیاتی را از جمله مزایای این سامانه‌ها مطرح کردند. ایشان در ادامه، فرآیند مراجعه و ثبت اطلاعات در این سامانه را به‌طور عملی برای مدیران شرکت‌های مستقر در زیست بوم دانشگاه تشریح کرده و به پرسش‌های آنها در خصوص این سامانه پاسخ دادند.