برگزاری نشست نماینده بسیج علمی و پژوهشی استان با انجمن‌ها و شرکت‌های مستقر در زیست بوم دانشگاه بیرجند

نشست نماینده بسیج علمی و پژوهشی استان با دبیران انجمن‌های علمی و مدیران برخی از شرکت‌های مستقر در زیست بوم دانشگاه، در روز شنبه 19 اسفند ماه 1402 در محل ساختمان مانا 2 برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، خانم شهپر (کارشناس مرکز نوآوری)، به معرفی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب پرداخته و محورهای برگزاری آن در اردیبهشت ماه 1403 و همچنین نحوه مشارکت دبیران انجمن‌ها و بسیج علمی پژوهشی در برگزاری هر چه بهتر آن را بیان کردند. در ادامه آقای شهابادی (نمایند بسیج علمی پژوهشی) با اشاره به ظرفیت‌های بسیج علمی و پژوهشی، چگونگی حمایت از ایده‌ها و طرح‌های کسب و کار را بیان کرده و خدمات و تسهیلات بسیج علمی و پژوهشی را برای حاضرین در جلسه تشریح کردند.