برگزاری سلسله نشست‌های همفکری و هم‌اندیشی راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی

سلسله نشست‌های همفکری و هم‌اندیشی راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی با حضور جناب آقای مهندس هشیار مقدم مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان، و دکتر علی سعیدی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و مسئولان و رابطان واحدهای زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی در تاریخ 17 و 20 اردیبهشت 99 به صورت مجازی برگزار شد.
این نشست‌ها با هدف شروع همکاری دانشگاه بیرجند و پارک علم و فناوری به منظور راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی در زیست بوم و تدوین برنامه جامع مشاوره تحصیلی و شغلی دانشجویان در طول دوره تحصیلی خود و ارائه مشاوره‌های تخصصی مشاغل و  نیازمندی‌های شغلی برگزار گردید.
 در طول جلسه دکتر فرهادیان مسئول مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی و دکتر فوادالدینی مسئول مرکز اشتعال‌زایی و کارآفرینی در خصوص روند همکاری و هم‌راستایی فعالیت‌های آن مراکز با مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی پیشنهاداتی را ابراز داشتند. جلسات تا تصمیم‌گیری نهایی در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه مشترک با پارک و کلینیک صنعت ادامه خواهد داشت.