بازدید دانشجویان دانشکده کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست از زیست بوم دانشگاه

دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در روز یکشنبه 20 آذرماه 1402 از زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

در این بازدید 2 ساعته و فشرده که از ساعت 10 آغاز شد، ابتدا مهندس صادق جعفری در مورد زیست بوم دانشگاه، اهداف آن و ماهیت برخی از واحدهای مستقر در آن با دانشجویان سخن گفتند. در ادامه خانم جناغی مدیر واحد متالینگو، از واحدهای مستقر در زیست بوم نیز به تشریح زمینه فعالیت این واحد پرداختند و فرآیند طی شده از ایده اولیه تا عملی کردن آن را با دانشجویان در میان گذاشتند. خانم بازدیدی مدیر واحد گرین لایف نیز در بخش بعدی این برنامه با دانشجویان سخن گفتند و به تفصیل از ایده بکار گرفته شده در واحد گرین لایف و نحوه رشد آن صحبت کردند. در ادامه ایشان نکاتی در مورد شناخت گیاهان زیستی و چگونگی به کارگیری آنها در محیط‌های مختلف را به دانشجویان گوشزد کردند. خانم دکتر فلاح نیز سخنران بخش پایانی این بازدید بودند که در مورد ایده‌پردازی، نحوه ثبت ایده‌ و اختراع با دانشجویان صحبت کردند.