بازدید دانش آموزان مدرسه علامه عبدالعلی بیرجندی از مجموعه زیست بوم دانشگاه

دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم مدرسه علامه عبدالعلی بیرجندی، در روز یکشنبه مورخ 30 مهر ماه1402، از مرکز نوآوری و واحدهای مستقر در زیست بوم دانشگاه بازدید کردند.

در این بازدید که از ساعت 9 صبح روز یکشنبه آغاز شد، ابتدا دانش آموزان در محل ساختمان مانا 2 حضور یافتند و آقای محمد صادق جعفری، ضمن عرض خیرمقدم و خوش‌آمدگویی به دانش‌آموزان و معلمان آنها، به‌طور مفصل در مورد مرکز نوآوری، رسالت این مرکز، و اهداف پیش روی آن برای دانش‌آموزان صحبت کردند.

ایشان در ادامه با بیان ایده‌هایی که هم‌اکنون در مرکز نوآوری دانشگاه به ثمر نشسته‌اند، از دانش‌آموزان خواستند که روحیه‌ی ایده‌پردازی را در خود تقویت کرده و با شناخت دقیق مسائل، گام‌های محکمی در جهت عملی کردن ایده‌های خود بردارند.

در ادامه این بازدید، برخی از مدیران واحدهای مستقر در زیست بوم دانشگاه، در این جمع صمیمی حضور یافتند و از ایده اولیه، تجارب کسب شده در این راه و رسیدن به محصول نهایی خود برای دانش آموزان صحبت کردند. بازدید دانش آموزان از برخی واحدهای مستقر در این مجموعه نیز پایان بخش برنامه‌ها بود.