آغاز هفته مانایی و جذب ایده در دانشگاه بیرجند

به گزارش زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، در راستای ارتقاء تفکر نوآوری، خلاقیت، افزایش پویایی و مشارکت تمامی اساتید و دانشجویان و جذب ایده‌های برتر، زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند مجموعه فعالیت‌هایی همچون برپایی پیش رویدادهای تخصصی جذب ایده، سخنرانی مدعوین حوزه استارتاپی، برپایی کارگاه آموزش استارتاپی، منتورینگ تیم های دانشجویی و ... را برگزار می‌نماید.
پژوهشیاران مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه به همراه نمایندگان دانشجویی ذیل مدیریت هسته‌های کارآفرینی از روز شنبه 7 آبان در محل هر دانشکده مستقر می‌باشند. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات و ثبت‌نام در پیش رویدادها به میز نمایندگان مستقر در هر دانشکده یا دفتر مرکزی واقع در ساختمان مانا 2 مراجعه نمایند. هفته مانایی و پیش رویدادهای جذب ایده از روز شنبه 14 آبان لغایت چهارشنبه 18 آبان  1401 برگزار خواهد شد. تاریخ برگزاری رویداد نهایی، 26 آبان 1401 خواهد بود و به تیم های برتر جوایزی اهدا خواهد شد. سایر واحدها و تیم‌های برگزیده امکان عقد قرارداد با مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند و بهره‌گیری از امتیازات و خدمات این مرکز را خواهند داشت.