سرفصل ها:
- مقدمه – معرفی محصولاتی که از طریق نشاء پرورش پیدا می کنند.
- تسهیلات و امکانات لازم جهت تولید نشاء ( سنتی و مکانیزه)
- آماده سازی بستر، ظروف کشت و دسته بندی مخلوط های کشت
- مدیریت آبیاری
- نحوه کوددهی و مدیریت تغذیه نشاء
- کنترل رشد و تکنیک های مربوط به ایجاد سازگاری با محیط
- علائم کمبود و سمیت مواد غذایی
- کنترل آفات و بیماری ها
- خواب بذر و بیماری های مربوط به شکستن خواب بذر
- جوانه زنی بذر و محیط کشت مناسب برای تولید نشاء با کیفیت
- مقایسه دو روش سنتی و مکانیزه تولید نشاء
- کاهش مصرف آب، استفاده حداکثری از فضای گلخانه یا زمین، زودرس کردن محصول، افزایش عملکرد در تولید نشاء
- بسته بندی و انتقال
- نشاء های پیوندی