اصول جامع تولید و پرورش نشاء گیاهان زینتی و سبزی ها
  • مسئول اجرا: مهدی خیاط
  • دانشکده: مرکز نوآوری
  • گروه: مرکز نوآوری
  • متولی: مرکز نوآوری
  • جامعه هدف:
    • اعضای هئیت علمی
    • دانشجویان تحصیلات تکمیلی
    • کارشناسان و مدرسین مدعو
    • سایر دانشجویان
  • نوع برنامه: کارگاه آموزشی مهارت محور
  • مکان برگزاری: مبلغ دوره:200/000تومان-مجازی - کانال تلگرام: t.me/zarinbargkhavaran
  • مدرس: دکتر جمالیان
  • مهلت ثبت نام: ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
  • تاریخ اجرا: ۱۴۰۰/۰۳/۲۷
  • ساعت اجرا: ۰۶:۳۰
  • مدت زمان دوره: 18 ساعت

سرفصل ها:

- مقدمه – معرفی محصولاتی که از طریق نشاء پرورش پیدا می کنند.

- تسهیلات و امکانات لازم جهت تولید نشاء ( سنتی و مکانیزه)

- آماده سازی بستر، ظروف کشت و دسته بندی مخلوط های کشت

- مدیریت آبیاری 

- نحوه کوددهی و مدیریت تغذیه نشاء

- کنترل رشد و تکنیک های مربوط به ایجاد سازگاری با محیط

- علائم کمبود و سمیت مواد غذایی

- کنترل آفات و بیماری ها

- خواب بذر و بیماری های مربوط به شکستن خواب بذر

- جوانه زنی بذر و محیط کشت مناسب برای تولید نشاء با کیفیت

- مقایسه دو روش سنتی و مکانیزه تولید نشاء

- کاهش مصرف آب، استفاده حداکثری از فضای گلخانه یا زمین، زودرس کردن محصول، افزایش عملکرد در تولید نشاء

- بسته بندی و انتقال

- نشاء های پیوندی