کشت و پرورش زرشک
  • مسئول اجرا: مهدی خیاط
  • دانشکده: مرکز نوآوری
  • گروه: مرکز نوآوری
  • متولی: مرکز نوآوری
  • جامعه هدف:
    • اعضای هئیت علمی
    • دانشجویان تحصیلات تکمیلی
    • کارشناسان و مدرسین مدعو
    • سایر دانشجویان
  • نوع برنامه: کارگاه آموزشی مهارت محور
  • مکان برگزاری: مجازی - کانال تلگرام: t.me/zarinbargkhavaran
  • مدرس: دکتر خیاط
  • مهلت ثبت نام: ۱۴۰۰/۰۲/۳۰
  • تاریخ اجرا: ۱۴۰۰/۰۲/۳۰
  • ساعت اجرا: ۰۳:۳۰
  • مدت زمان دوره: 6 ساعت

- مقدمه: معرفی، عملکرد و گیاهشناسی. مرفولوژی. خواص دارویی-غذایی محصولات جانبی

- نیازهای اقلیمی- خاکی

- روش تکثیر احداث باغ

- تربیت و هرس. عوامل بهبود کمیت و کیفیت

- تغذیه – آبیاری

- آفات و امراض

- برداشت محصول – سورتینگ – خشک کردن و بسنه بندی

09190628149
https://chat.whatsapp.com/HqnRYDWyDynHiUFpNFI6nL