صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
فروشگاه
عضویت
(current)
ورود
مدیر واحد پرورش مرغ گوشتی 6122/6/1
مسئول اجرا:
سید جواد حسینی واشان
دانشکده:
دانشکده کشاورزی
گروه:
محیط زیست
متولی:
مرکز TMC
جامعه هدف:
نوع برنامه:
کارگاه آموزشی مهارت محور
مکان برگزاری:
LMSودامپروریhttp://vc.birjand.ac.ir/kargah1صدورگواهی فنی حرفه ای منوط به پرداخت(60000تومان)میباشد
مدرس:
سیدجوادحسینی واشان ومیربهبهانی
مهلت ثبت نام:
۱۳۹۹/۱۲/۰۲
تاریخ اجرا:
۱۳۹۹/۱۲/۰۱
ساعت اجرا:
۲۰:۳۰
مدت زمان دوره:
26 ساعت
آشنایی با تغذیه، اصول نگهداری، پرورش، برنامه بهداشتی و مدیریتی پرورش جوجه گوشتی