مدیر واحد پرورش مرغ گوشتی 6122/6/1
  • مسئول اجرا: سید جواد حسینی واشان
  • دانشکده: دانشکده کشاورزی
  • گروه: محیط زیست
  • متولی: مرکز TMC
  • جامعه هدف:
  • نوع برنامه: کارگاه آموزشی مهارت محور
  • مکان برگزاری: LMSودامپروریhttp://vc.birjand.ac.ir/kargah1صدورگواهی فنی حرفه ای منوط به پرداخت(60000تومان)میباشد
  • مدرس: سیدجوادحسینی واشان ومیربهبهانی
  • مهلت ثبت نام: ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
  • تاریخ اجرا: ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
  • ساعت اجرا: ۲۰:۳۰
  • مدت زمان دوره: 26 ساعت

آشنایی با تغذیه، اصول نگهداری، پرورش، برنامه بهداشتی و مدیریتی پرورش جوجه گوشتی