صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
فروشگاه
عضویت
(current)
ورود
مسائل فني و كليدي مهم در اداره يك واحد پرورش مرغ گوشتي
مسئول اجرا:
سید همایون فرهنگ فر
دانشکده:
دانشکده کشاورزی
گروه:
علوم دامی
متولی:
دانشکده
جامعه هدف:
اعضای هئیت علمی
دانشجویان تحصیلات تکمیلی
کارشناسان و مدرسین مدعو
سایر دانشجویان
نوع برنامه:
کارگاه آموزشی مهارت محور
مکان برگزاری:
دانشکده کشاورزی lms مجازی http://vc.birjand.ac.ir/kargah
مدرس:
دکتر سید همایون فرهنگ فر
مهلت ثبت نام:
۱۳۹۹/۰۸/۱۶
تاریخ اجرا:
۱۳۹۹/۰۸/۱۶
ساعت اجرا:
۲۰:۳۰
مدت زمان دوره:
3 ساعت
مدرس مهندس مالکی نژاد