صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
فروشگاه
عضویت
(current)
ورود
معرفي برخي روش هاي كاهش طول دوره پرورش مرغ گوشتي و بررسي اثرات اقتصادي آن
مسئول اجرا:
سید همایون فرهنگ فر
دانشکده:
دانشکده کشاورزی
گروه:
علوم دامی
متولی:
دانشکده
جامعه هدف:
اعضای هئیت علمی
دانشجویان تحصیلات تکمیلی
کارشناسان و مدرسین مدعو
سایر دانشجویان
نوع برنامه:
کارگاه آموزشی مهارت محور
مکان برگزاری:
دانشکده کشاورزی
مدرس:
دکتر سید همایون فرهنگ فر
مهلت ثبت نام:
۱۳۹۹/۰۸/۰۳
تاریخ اجرا:
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
ساعت اجرا:
۲۰:۳۰
مدت زمان دوره:
2 ساعت