معرفي برخي روش هاي كاهش طول دوره پرورش مرغ گوشتي و بررسي اثرات اقتصادي آن
  • مسئول اجرا: سید همایون فرهنگ فر
  • دانشکده: دانشکده کشاورزی
  • گروه: علوم دامی
  • متولی: دانشکده
  • جامعه هدف:
    • اعضای هئیت علمی
    • دانشجویان تحصیلات تکمیلی
    • کارشناسان و مدرسین مدعو
    • سایر دانشجویان
  • نوع برنامه: کارگاه آموزشی مهارت محور
  • مکان برگزاری: دانشکده کشاورزی
  • مدرس: دکتر سید همایون فرهنگ فر
  • مهلت ثبت نام: ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
  • تاریخ اجرا: ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
  • ساعت اجرا: ۲۰:۳۰
  • مدت زمان دوره: 2 ساعت