نشست شورای هماهنگی انجمن های علمی با رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند

نشست دبیران انجمن های علمی دانشجویی با رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند روز گذشته در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، ثانی دبیر شورای هماهنگی انجمن‌های علمی با تشکر از دکتر سعیدی برای شرکت در این نشست، ارتباط گروه کارآفرینی و انجمن های علمی و حرکت انجمن های علمی به سمت کار آفرینی را هدف این تشکل علمی عنوان کرد.
مشاوری نیا کارشناس انجمن های علمی ضمن معرفی انجمن های علمی دانشجویی به  پیشینه کارآفرینی و برنامه های آن در ارتباط با انجمن‌های علمی اشاره کرد.
در ادامه دکتر سعیدی، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه به پتانسیل های موجود در مرکز نوآوری اشاره کرد و گفت: گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه از انجمن های علمی، دانشجویان و ایده های نوآورانه آنان حمایت لازم را انجام خواهد داد. در پایان این نشست صمیمی دبیران و اعضای انجمن های علمی سوالات خود را از رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه مطرح کردند.