قدمهای ۲۰ دانشجوی دانشگاه بیرجند به سمت اشتغال

۲۰ دانشجوی دانشگاه بیرجند در مرکز کارآفرینی و واحد اشتغال این دانشگاه، آموزشهای لازم برای اشتغال را فرا گرفتند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی داشگاه بیرجند، مسئول مرکز کارآفرینی و واحد اشتغال دانشگاه بیرجند گفت: این مرکز اولین مرکز کارآفرینی و واحد اشتغال در دانشگاه است که در اواخر آبان امسال راه اندازی شد.

خانم ساجد با بیان اینکه از ابتدای آذر تاکنون 20 دانشجو در این مرکز ثبت نام و در زمینه بافت انواع گلیم و تابلو فرش آموزش دیدند، افزود: دراین مرکز تمامی آموزشها، لوازم و مواد به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار می گیرد و پس از اتمام، تولیدات این افراد از سوی دانشگاه خریداری و به فروش می رسد.

وی راه اندازی این مرکز را برای حمایت از دانشجویان و اشتغالزایی اعلام کرد و گفت: این هنرها حتی بعد از فارغ التحصیل شدن دانشجویان می تواند زمینه اشتغال آنان را فراهم کند و دانشگاه تا بعد از فارغ التحصیلی هم از دانشجویان حمایت و کار تولیدی آنان را به فروش می رساند.