دوره جامع آموزش اصول مبانی طراحی نیروگاه های خورشیدی

برگزاری اولین و جامع ترین دوره ی آموزش اصول و مبانی طراحی نیروگاه های فتوولتائیک در دانشگاه بیرجند

اولین و جامع ترین دوره ی آموزش اصول و مبانی طراحی نیروگاه های فتوولتائیک در دانشگاه بیرجند، روز جمعه مورخ 8 آذر ماه به کار خود پایان داد.

برگزاری دوره ی جامع آموزش اصول و مبانی طراحی نیروگاه های فتوولتائیک با همت شرکت بادیر فناوران قهستان و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند برای اولین بار در دانشگاه بیرجند رقم خورد. دوره مذکور در روز های پنج شنبه و جمعه مورخ 30 آبان و 1 آذر در محل مرکز تحقیقات سیستم های هوشمند توان و انرژی دانشگاه بیرجند برگزار شد. ضمنا گفتنی است به دلیل تقاضای زیاد علاقه مندان دور دوم دوره مجددا در روز پنح شنبه مورخ 7 آذرماه برگزار گردید و سرانجام این دوره در روز جمعه مورخ 8 آذرماه به کار خود پایان داد.

آنچه در این دوره آموخته شد:

الف) صفر تا صد مباحث تئوری حوزه ی انرژی های تجدید پذیر و نیروگاه های فتوولتائیک شامل:

1- بررسی وضعیت انرژی های تجدید پذیر در ایران و جهان

2- انواع نیروگاه های خورشیدی

3- انواع نیروگاه های فتوولتائیک

4- ادوات و تجهیزات به کار رفته در انواع نیروگاه های فتوولتائیک

5- مباحث فنی و نکات اجرایی در طراحی و اجرا انواع نیروگاه های فتوولتائیک

6- محاسبات لازم در طراحی انواع نیروگاه های فتوولتائیک

7- تحلیل های اقتصادی در زمینه ی احداث نیروگاه های فتوولتائیک

8- روند اداری احداث نیروگاه های فتوولتائیک و قوانین و مقررات موجود در این زمینه

ب) نصب و اجرای نیروگاه فتوولتائیک در قالب کارگاه عملی نصب نیروگاه های فتوولتائیک

ج) طراحی نیروگاه های فتوولتائیک با نرم افزار PVSYST در قالب کارگاه آموزش نرم افزار PVSYST

د) بازدید فنی از نیروگاه 39 کیلوواتی دانشگاه بیرجند

درباره شرکت:

شرکت بادیر فناوران قهستان با شماره ثبت 5713 و شناسه ملی 14007366500 جزء شرکت های زیر مجموعه معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند است که در زمینه های طراحی و احداث نیروگاه های فتوولتائیک، الکترونیک، رباتیک، برنامه نویسی، هوشمند سازی، آموزش و سایر زمینه های مرتبط با مهندسی برق فعالیت دارد. این شرکت در حال حاظر در محل مرکز نوآوری و شتاب دهی دانشگاه بیرجند و همچنین پردیس شرکت های دانش بنیان خراسان جنوبی مستقر است.