برگزاری وبینار بین المللی "صرفه‌جویی در مصرف انرژی و توسعه منابع تجدیدپذیر"

وبینار بین المللی "صرفه‌جویی در مصرف انرژی و توسعه منابع تجدیدپذیر" با حضور افتخاری پروفسور احمدرضا گنجی به همت زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند و بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی در روز پنجشنبه 4 دیماه 1399 و با حضور اعضای محترم هیات علمی دانشگاه‌های کشور و صنعتگران برگزار گردید.

خوش آمد گویی از ایشان در ابتدای وبینار توسط جناب دکتر سید سعید رضا احمدی‌زاده سرپرست محترم بنیاد نخبگان و جناب دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند صورت پذیرفت و  وبینار نیز با پنل پرسش و پاسخ و دعوت از پروفسور گنجی در کنفرانس هشتمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران به پایان رسید.

اهم مواردی که در این وبینار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت شامل:

• بررسی مصرف سرانه انرژی در ایران و مقایسه مصرف سرانه ایران و آمریکا
  • مقایسه مصرف انرژی کشورهای مختلف آمریکا، آلمان، ایران و ...
  • بررسی سیاست‌های کاهش مصرف انرژی در آمریکا (کالیفرنیا مهد تکنولوژی‌های انرژی‌های تجدید پذیر)
  • انرژی‌های تجدید پذیر و کاربرد آن در صنایع مختلف