انتخاب رئیس و اعضای شورای راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند

رئیس دانشگاه بیرجند اعضای شورای راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه را منصوب کرد .

طی احکام جداگانه ای دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، اعضای شورای راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند را منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این احکام دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به عنوان رئیس شورا، دکتر ناصر ولی پور مطلق رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه به عنوان نائب رئیس و دکتر علی سعیدی مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه به عنوان دبیر شورای راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند به مدت 3 سال منصوب شدند.
از جمله اهداف و ماموریت های این شورا می توان به حمایت از افراد و گروه های خلاق و ایده های نوآورانه کسب و کار، شناسایی و راهنمایی گروه ها و افراد صاحب ایده نوآورانه و حمایت از آنها در تمام زمینه های مورد نیاز اشاره کرد.
خدمات آموزشی، مشاوره ای، بازاریابی، کارگاهی، آزمایشگاهی، اداری و واگذاری فضای استقرار و تجهیزات اولیه مورد نیاز از جمله خدمات قابل ارائه به گروه های پذیرفته شده می باشد.